Здравейте всички!Един мой познат се е навил да си купи една 155 2,5 ТД от www.icos.mobile.bg,колата е червена и я дават за 4300,някой има ли по-точна информация за нея?Благодаря ви!
Известие
Collapse
No announcement yet.
покупка на 2,5 ТД
Collapse
X
-
Ами колата си е супер....Самолетче доколкото знам...и ако е читава е супер количка..Ще кажа само няколко неща...Тая цена ми се струва доста ниска, иначе при покупка е важно да видиш как е турбото, да не да е издухана, другото е че е хубаво да я закараш във Ванто да ти кажат на хил. км е реално колата...Ето аз повече няма да пиша неко по посветените ти споделят :P :P :P
ето и темичката, мисля че е доста ичерпателна
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 13&start=0Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
-
Първоначално публикувано от mojaСтаваше дума за точно определена кола а не за модела като цяло,благодаря все пак и ако някой знае нещо да пише!
Предполагам говориш за тази2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Да за същата става въпрос,просто се мъча да помогна на приятел който не е член на форумът ни а явно се е запалил по Алфите покрай мен,така че ако някой знае нещо по-конкретно да помага!Защото аз се отказах да продавам моята,явно е по силно от мен
Comment
Comment